buna ziua .apelez din nou la d-voastra in speranta ca ma veti ajuta sau cel putin sfatui.am divortat in spania acum aproape2ani .am sentinta .am un copil de9ani care locuieste cu mine am fost citata de tatal copilului de a ma prezenta in romania pt. divort -reincredintare minor ,acest om e hotarat sa-mi tulbure nu numai linistea dar sa ma puna si la cheltuieli,nu i-a platit pensie copilului,l-am dat in judecata pt .neplata pensiei,alti bani,acum"domnia lui"doreste reincredintarea copilului in speranta ca ii voi plati eu pensie,am incercat sa ma pun in contact cu avocati ,dar auzind ca locuiesc in spania mi-au cerut niste sume extrem de mari ,va spun sincer e stigator la cer,sunt disperata,intentia mea e de a merge in romania cu sentinta(cu divortul)din spania ,si a cere recunoasterea hotararii judecatoresti ,eu o sa ajung cu 2zile inainte de ziua procesului,am sanse de a gasi un avocat pt. a ma reprezenta (banuiesc ca singura nu ma ia nimeni in seama),ori e tarziu ?m-ar putea cineva ajuta ,un avocat din constanta ,de incredere ,va rog din suflet,e dificil,nu cunosc pe nimeni ,nu cer nimic gratis,am facut referire la unii care intrec orice limita,va multumesc ,sper ca o sa ma ajute cineva.
Cel mai recent răspuns:
cristina culea , utilizator
01:11, 30 Iulie 2009