avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura apel

Buna ziua.Pot trimite pe fax o intampinare la un dosar care se judeca la curtea de apel? Precesul este joi si nu pot sa ajung.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:14, 19 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Daca sunteti intimat si nu apelant si daca nu ati transmis inca intampinare va sfatuiesc sa o transmiteti URGENT!
Avand in vedere ca s-ar putea sa fie si singurul termen va sfatuiesc sa va motivati foarte bine motivele de respingere a apelului.
Daca sunteti apelant atunci inscrisul se numeste fie Note de sedinta fie Note scrise.
Va sfatuiesc ca, si in acest caz, sa va motivati cat mai bine solicitarile motivate atat in fapt cat si in drept.
Puteti sa solicitati si un nou termen motivand cauza pentru care nu puteti ajunge.
Puteti trimite intampinarea prin fax sau prin posta.
Puteti transmite si prin fax sau mail,si, puteti solicita judecarea in lipsa sau, amanarea cauzei , motivand de ce nu v-ati putut prezenta la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu s a depus intampinare la apel,in afara de sanctiunea ... romanul11 romanul11 Daca nu s a depus intampinare la apel,in afara de sanctiunea decaderii invocarii exceptii si administrare probe,care ar mai fi. In prima infatisare ce se ... (vezi toată discuția)
Cerere nesolutionata de instanta aidu aidu La primul termen, am solicitat prin raspunsul la intampinare urmatoarele: Solicit respingerea tuturor sustinerilor intimatei, din intampinare si alte ... (vezi toată discuția)
Amanare proces ilarion184 ilarion184 Buna ziua , Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)