avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Masuri de simplificare 2016
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Masuri de simplificare 2016

o societate aflata in insolventa cu reorganizare vinde o cladire in primul trimestru al anului 2016 .Cladirea este din 1996 si a fost amenajata la timpul respectiv pt un magazin ,in prezent spatiul este inchiriat altei societati .
doresc sa stiu daca pot aplica masurile de simplificare prevazute de noul cod fiscal pt vanzarea cladirii catre o persoana impozabila din Romania si in ce conditii trebuie sa se desfasoare operatiunea .

Alte discuții în legătură

Impozit casa noul cod fiscal 2016 gabrielaman gabrielaman Buna ziua ! Un proprietar care a avut un contract de inchiriere cu o firma in perioada 2012-2013 (firma declarand spatiul ca sediu social si punct de lucru) ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladire adrianabresug adrianabresug o societate are o cladire veche ,construita in 1993 data receptiei, care a functionat ca si magazin alimentar .acum dorim sa vindem .fiind cladire veche la ... (vezi toată discuția)
Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)