#-o
Am si eu o problema si peste tot unde intreb nu stie nimeni. Numai cei de la banca au venit cu aceasta ipoteza.
Vreau sa cumpar un ap cu credit de la banca, proprietarul vanzator a dobandit apartamentul prin cumparare de la stat in urma unei licitatii publice, iar statul la randul lui a dobandit prin mostenire in urma unei succesiuni vacante.
Acum problema este ca BANCA spune ca vanzatorul nu are voie sa vanda ap (conform unui text de lege pe care nu a putut sa il prezinte) la un pret mai mare decat cel de achizitie altfel se numeste specula si banca nu poate da credit pt asa ceva.
Intrebare: aveti cunostinta sa existe vre un text de lege care sa impuna aceste limitari de a vinde vanzatroului ? si daca da unde ?
PS nu esista notate in CF nici un fel de interdictii sau sarcini asupra ap.
Multumesc mult
Ceea ce v-au spus cei de la banca este o aberatie ...ar insemna ca nimeni sa nu poata vinde mai scump decat are pretul din acte! Ceea este evident eronat!
Eu personal am cumparat la licitatie de la o banca ( nu dau numele dar este in top 10) un apartament si l-am vandut intr-o saptamana de la achizitie cu profit 50% ! Nu mi-a interzis nici o banca sa vand !!!=D>