Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea situatie: sotia este profesoara cu contract pe perioada determinata pana pe 31.08.2016. in 03.10. 2015 ni s-a nascut un copil, iar din 15.01.2016 si-a depus cerere de intrare in ccc pe o perioada de 2 ani. Contractul de munca a fost suspendat pana la 31.08.2016.
La primarie insa ni s-a refuzat dosarul pe motiv ca suspendarea trebuie sa fie pe 2 ani, spunandu-ne ca, cu acest dosar ea ar avea dreptul la ccc doar pana la 31.08.2016! i-am explicat situatia, dar tot nu ne-au luat dosarul!
1. Cei de la Primarie fac un exces de zel, din necunoastere a actelor normative.
2. In decizia de suspendare a contractului individual de munca (CIM) trebuia sa se scrie ca sotia dvs. are CIM pe perioada determinata pana la 31.08.2016 si apoi sa precizeze suspendarea acestuia pana la aceeasi data.
3. Sa roage pe angajator sa refaca decizia de suspendare a CIM.
Somaj
geo_pp
Buna ziua!
Lucrez in invatamant de 7 ani, iar din iulie 2015 sunt in somaj pe o perioada de 9 luni. Am gasit incepand cu 1 septembrie un nou post de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc
laurentiuu
La inceputul lui decembrie sotia mea o sa nasca.Atat ea cat si eu suntem angajati. Eu lucrez in invatamant ca suplinitor, contractul de munca este pe perioada ... (vezi toată discuția)