avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma inactiva
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma inactiva

Buna ziua
Am o firma care nu se afla in activitate din 2013 si care are datorii iar administratorul nu este de gasit eu fiind doar asociat .Firma este in insolventa ,ce se intampla cu datoriile ce mi se intampla mie ?Pe administrator nu pot sa il contactez.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 21:50, 19 Ianuarie 2016
Teoretic, nu ar trebui sa va faceti griji prea mari, raspunderea este in general a administratorului.

Totusi, in functie de actele pe care le-ati semnat si activitatile intreprinse, daca v-ati comportat ca un administrator de fapt, creditorii au posibilitatea sa solicite atragerea raspunderii patrimoniale si pentru dumnevoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa mireacaty mireacaty Buna ziua , Am o firma intrata in insolventa din ian 2014 . Prin procedura s-a vandut bunul din firma ca sa se poata achita datoriile . Prin vanzare s-a ... (vezi toată discuția)
Faliment limerom limerom Am cateva intrebari legate de falimentul unei societati comerciale al carui asociat unic si administrator sunt. 1 Care sunt consecintele falimentului in ceea ... (vezi toată discuția)
Insolventa / faliment srl vs. raspundere asociat (nu administrator) trandafir2 trandafir2 Buna ziua, sunt asociat intr-un SRL fara a fi administrator. NU m-am implicat in conducerea SRLului, nu am semnat acte, nu am facut acte de administrare, nu am ... (vezi toată discuția)