avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantia de buna executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantia de buna executie

Buna ziua,
Garantia de buna executie pentru un contract de servicii se constituie in x zile de la data semnarii lui sau de la data transmiterii ordinului de prestare a serviciilor?
Mentionez ca in contract este mentionat faptul ca: "executarea contractului incepe la data emiterii ordinului de prestare a serviciilor".
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: FHU , utilizator 11:27, 20 Ianuarie 2016
Garantia de buna executie se constituie in x zile de la data semnarii lui, prestarea va incepe dupa constituirea garantiei de buna executie si primirea ordinului de prestare a serviciilor.
Multumesc pentru raspuns.
in x zile dar nu mai mult de 15 de la data semnarii contractului. vezi lit. b) art 87 din HG 925/2006.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie in urma participarii la o licitatie crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu urmatorul aspect - daca la o licitatie o societate nu a fost declarata castigatoare - dar a depus si o garantie ... (vezi toată discuția)
Durata contractuala - valabilitatea contractului shpaima shpaima Am un contract semnat in ianuarie 2016 pentru dirigentie de santier la niste obiective in constructie cu o autoritate publica centrala (minister) La ... (vezi toată discuția)