avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credite - informatii urgent!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credite - informatii urgent!

Buna ziua,

Stie cineva o lista a bancilor care nu coopereaza cu Biroul de Credite ? Si ce ascund aceste banci ? As vrea sa fac un alt credit pentru a plati un credit restant.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ddaniell , utilizator 22:26, 28 Ianuarie 2010
Nu cred ca exista banci care sa nu coopereze sau sa nu ceara informatii de la Biroul de Credite!B-)
[ link extern ]
:)
Bancile serioase lucreaza cu biroul de credite.
Referitor la societatile de leasing sau alte institutii private de creditare ...nu ma pronunt....cine acceseaza credite prin ei isi asuma si riscurile aferente!B-)
MIHAI GRIGORE a scris:

Bancile serioase lucreaza cu biroul de credite.
Referitor la societatile de leasing sau alte institutii private de creditare ...nu ma pronunt....cine acceseaza credite prin ei isi asuma si riscurile aferente!B-)

Care sint riscurile aferente ? Deosebite fata de ale bancilor normale ?
Buna seara!Am si eu o intarziere de plata pe anul trecut.Mai precis, o biluta verde.
Credeti ca mai am sanse sa obtin vreun credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva la biroul de credite DanCalinescu DanCalinescu Buna ziua doamnelor si domnilor, Apelez si eu la dumneavoastra cu urmatoarea problema in speranta unei mici indrumari din partea dumneavoastra. Lucrez in ... (vezi toată discuția)
Credit ifn ap_razvan ap_razvan Buna ziua, am si eu o nelamurire, mama mea a facut un imprumut la Icredit in valoare de 400 de lei si un al doilea imprumut tot de 400 de lei. A platit timp de ... (vezi toată discuția)