avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare.

Buna ziua.
In data de 20iunie 2006 firma la care am fost unic asociat a fost radiata cu lichidare prin insolventa.In 2009 mi s-a pus poprire pe pensie pe motiv ca am de platit TVA de la firma si platesc si in ziua de azi.Va rog sa imi comunicati daca trebuia sa ma oblige finantele publice la plata acestei datorii pe persoane fizica intrucat firma a fost radiate in urma cu 3 ani.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:46, 19 Ianuarie 2016
akitadolf a scris:
In 2009 mi s-a pus poprire pe pensie pe motiv ca am de platit TVA de la firma si platesc si in ziua de azi.

Trebuie vazut in ce baza vi s-a pus poprirea pe pensie, vi s-a atras raspunderea in procedura falimentului in baza legii insolventei, vi s-a atras raspunderea inainte de faliment, de catre fisc in solidar cu societatea in baza codului de procedura fiscala, care este situatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator maiami maiami as dori sa stiu daca in caz de faliment se leaga de bunurile administratorului in cazul in care firma nu are lichiditati sau bunuri in patrimoniu ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate comerciala teodora g teodora g am avut o societate care s-a radiat in martie anul acesta. A fost cu datorii la bugetul statului. Inainte de declansarea procedurii insolventei conform Legii ... (vezi toată discuția)