avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lamurire limbaj judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lamurire limbaj judiciar

buna ziua! ma puteti ajuta si pe mine sa inteleg ce inseamna civantul ,,BEX" in limbaj judiciar va ro frumos ,,În temeiul art.598 al.1 lit.dCpp. Admite sesizarea BEX. Penale al TRIBUNALULUI BACAU si dispune retragerea MEPI.nr.647/D/2014 '' va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:03, 20 Ianuarie 2016
Birou Executiv, banuiesc. Sau Birou executor judecatoresc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost condamnat in romania, ulterior am fost plecat ... victorgica victorgica Buna ziua, am fost condamnat in Romania, ulterior am fost plecat in Italia, am fost arestat aici si am cerut sa-mi execut pedeapsa aici. A fost acceptata ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara pt cheltuieli de judecata barbup barbup Sotul meu a pierdut un proces avut cu sora sa. Instanta i-a stabilit in sarcina sa achitarea cheltuielilor de judecata in valoare de 2500 lei. Executorul ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Ghimbovschi Ghimbovschi Solutie: din lipsă de timp pentru deliberare, amână pronunţarea. 15/11/2011 Achitare Solutie: În baza art.11 pct.2 litera a Cod procedură penală ... (vezi toată discuția)