avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in insolventa

Buna seara,

As dori un sfat in urmatoarea problema:
-Am lucrat intr-o companie timp de 10 luni insa incepusera sa aiba probleme financiare intarziindu-se tot mai mult cu plata salariilor.In luna iulie 2014 am decis sa plec din societate, luna in care aceasta a intrat si in insolventa astfel ca salariile pe ultimele 4 luni nu au fost virate.
Ce as putea sa fac in acest caz pentru recuperarea salariilor restante?
Au trecut aproape 2 ani si nici o informatie....
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 08:53, 20 Ianuarie 2016
Ar trebui sa verificati la dosarul cauzei, stadiul procedurii, aspect pe care il puteti afla si de la administratorul judiciar sau lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante dididiana dididiana Buna seara, Am lucrat la o companie ce nu si-a achitat obligatiile salariale catre mine si colegii timp de 3 luni. firma a intrat in insolventa iar confirm ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa aNak1n aNak1n Buna ziua, societatea la care am lucrat a intrat in insolventa pe 27 mai.Pana pe 15 iulie toti angajatii au fost trimisi in somaj, societatea ramanand datoare ... (vezi toată discuția)
Insolventa alpine sa RailianuMarius RailianuMarius Buna ziua. Va rog daca este posibil sa ma ajutati in privinta unui aspect. Am fost angajat al companiei SC ALPINE SA din data 15.07.2008 pana in data de ... (vezi toată discuția)