avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... citatie executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

citatie executare silita

am primit o citatie pentru executare silita pentru un credit de nevoie personale. nu am girat cu nimic, dar nici nu pot plati ratele. Nu detin proprietati imobiliare si nici autoturisme. In cazul acesta ce se poate intampla? Pot ajunge la inchisoare?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:45, 25 Septembrie 2009
Trebuie sa achitati ratele, dar mai intai se va emite o noitificare dupa care urmeaza somatia de plata. Banca o sa va vanda apartamentul la licitatie pentru a-si recupera banii.
care apartament? nu am in posesie asa ceva
Executarea se poate face si prin poprirea veniturilor salariale.
De inchisoare nici nu poate fi vorba.
Buna ziua ,ma confrunt cu o mare problema ,de un timp nu am m-ai reusit sa-mi achit ratele bancare ,ceea ce a rezultat un contract de proprire ,am fost instiintat de ,directorul economic de la acea unitate unde eram angajat ,am luat la cunostiinta si am semnat pentru oprirea salariului datorat bancii ...iar dupa un timp m-am trezit cu o Citatie de la biroul executorului judecatoresc ,sa ma prezint pentru distribuirea sumei rezultate din executare ...ceea ce nu inteleg: de ce m-am trezit cu o citatie ,daca eu nu mi-am mai ridicat salariul ?si ce pot patii ,nu am nimic in proprietate ,nu am fost girat ...nu detin nimic ...
ralucastefan2007 a scris:

Trebuie sa achitati ratele, dar mai intai se va emite o noitificare dupa care urmeaza somatia de plata. Banca o sa va vanda apartamentul la licitatie pentru a-si recupera banii.

Dumneata lucrezi pentru o societate care recupereaza creante ?

Dl Escu a precizat foarte clar ca nu detine proprietati imobiliare si nici autoturisme , dar daca banca vrea sa-i dea cadou un apartament pe care tot ea sa-l execute , atunci sa fie primit ! :slap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca neachitat - citatie executor judecatoresc marius71 marius71 Buna ziua. In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca pe un teren. Suma cu care am fost creditat a fost de 30250 euro, iar valoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita labuta labuta Sunt executata silit pentru un card de cumparaturi de 2 ani pentru suma de 6000 lei. Locuinta unde locuiesc este ipotecata pentru un credit pe 30 ani aici nu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Acum 3 ani am facut un credit de nevoi personale, girand alta persoana cu apartamentul....Cu toate ca banii eu i-am scos de la casierie,fiind ... (vezi toată discuția)