avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimbarea permisului de UK in cel romanesc !!!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbarea permisului de UK in cel romanesc !!!

Imi poate spune careva daca ma intorc inapoi in Romania si vreau sa dau la schimbat permisul de UK in cel romanesc trebuie sa sustin anumite teste ?
Initial avand permis de conducere romanesc dar a trebuit sa il preschimb in cel de UK .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:34, 20 Ianuarie 2016
Nu se sustine niciun test.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Mi -a anulat permisul Ionut golodin Ionut golodin Buna ziua, ma numesc Golodin ionut si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a trebuit ... (vezi toată discuția)