avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare imprumut

am imprumutat in anul 2007 o suma de bani unui prieten cu contract de imprumut facut de un avocat. pana in ziua de azi am recuperat doar o parte din bani. De trei luni nu am mai primit nici un ban si nici nu imi mai raspunde la telefon persoana, cum as putea sa imi recuperez restul de bani.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:46, 20 Ianuarie 2016
Depinde de contract,in principiu, daca este un contract notarial il puteti investi cu formula executorie formuland o cerere la instanta si,apoi la executorul judecatoresc ptr.executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imprumut intre persoane fizice cu contract la notar nea_pandele nea_pandele Buna ziua, Am imprumutat un amic (la data respectiva) cu o suma de bani si nu mi-a restituit. Am facut un act la notar pentru suma imprumutata. Cum ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)
Bani dati cu imprumut Luc14 Luc14 Am imprumutat bani vecinului din spate, cu contract la notar. Contractul a fost facut pe doua luni dar au trecut patru de atunci iar vecinul meu nu stiu ce a ... (vezi toată discuția)