avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns intimpinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns intimpinare

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma sprijine un specialist .. cu un raspuns la o intimpinare
Am depus o contestatie/plingere intemeiata la PV de contraventie ,amenda circulatie, politia a depus intimpinare,iar instanta imi solicita raspuns la intimpinare ..in termen de 10 zile..termenul expira miine.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:00, 20 Ianuarie 2016
Formulati raspunsul la intampinare conf.art.201(2)NCPC,transmiteti-o prin fax, mail sau recomandat cu confirmare de primire sau la registratura instantei.Pe fondul cauzei nu va pot formula raspunsul la intampinare deoarece, nu cunosc intampinarea, de principiu, trebuie sa raspundeti la toate problemele de fapt si drept invocate de intimata.
Situatia dvs este similara cu a unui pacient care solicita unui medic un diagnostic fara ca medicul respectiv sa consulte pacientul.:(Solicitati o consultatie unui avocat in 90% din cazuri procesele nu se pot castiga cu sfaturi pe forumuri,Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns comunicare adresa judecatorie contesssa contesssa Buna seara! Am depus la Judecatorie o plangere impotriva unui proces verbal de contravenție pentru lipsa cartii de identitate la volan. Am primit o adresa de ... (vezi toată discuția)
cum raspund la comunicare adresa de la judecatorie? marimarimari marimarimari Buna seara, am depus la judecatorie o cerere de anulare a unui PV de la CNADNR. Am primit o amenda deoarece actualul proprietar al masinii mele nu a ... (vezi toată discuția)
Plingere la pv contraventie art 35.2/oug195 si 48/1/l136/95 logicplay2 logicplay2 Buna ziua Am facut plingere impotriva pv pt fapta prevazuta la art. 35/2 din oug 195 si 48/1 din L136/95 ,sanctionata de art 101/1/18 din oug195 ,respectiv ... (vezi toată discuția)