avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Raspuns comunicare adresa judecatorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Raspuns comunicare adresa judecatorie

Buna seara! Am depus la Judecatorie o plangere impotriva unui proces verbal de contravenție pentru lipsa cartii de identitate la volan. Am primit o adresa de comunicare la care este anexat raspunsul catre judecatorie a politiei. In comunicare scrie asa: "in legatura cu dosarul.. , in calitate de petent, va comunicam intampinarea si faptul ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei, aveti obligatia de a depune raspuns la intampinare. Depuneti doc solicitate si inscrisurile doveditoare intr un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte, cf art 150 NCPC".
Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac mai departe? Actele le-am depus odata cu plangerea, iar alte dovezi nu am. Ar trebui sa dau un raspuns la ceea ce a declarat politia catre judecatorie? Sau sa astept raspunsul Judecatoriei? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
contesssa, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:15, 8 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa raspundeti. Vedeti daca, in functie de ce a scris politia in intimpinare ,mai puteti adauga ceva, daca nu reiterati ce ati sustinut in plingere.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Contestare pv/comunicare adresa eron eron Am primit o citatie de la Judecatorie in care zice asa: \\" In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de Petent, va ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala anulare pv: dosar respins detalii in interior (depasire in dreptul marcajului pietonal ) qu1t qu1t Buna seara, Am primit prin posta raspunsul plangerii contraventionale pentru anularea si respingerea ei deoarece actul constatator cuprinde toate elementele ... (vezi toată discuția)