avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata pe perioada determinata

buna ziua!
o salariata angajata pe perioada de proba naste in decembrie. contractul de munca ii expira in martie. i se prelungeste contractul pana termina ccc sau i se termina de drept in martie?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 20 Ianuarie 2016
I se termina de drept in martie.
I se poate prelungi durata daca decide angajatorul , in caz contrar acesta va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil strajerus strajerus Buna ziua As dori sa stiu daca am contract pe perioada determinata ,acum sunt in concediu medical de risc maternal,firma poate sa imi intrerupa contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil florin_nea83 florin_nea83 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii In Noiembrie 2012 sotia mea a intrat in concediu pentru cresterea copilului 2 ani , in mai ... (vezi toată discuția)
Concedierea unei gravide cu contract pe perioada determinata anca_alex anca_alex Buna ziua.Ma numesc Anca si am si eu niste nelamuriri.Sunt insarcinata.Lucrez intr-o companie multinationala si sunt angajata cu contract p perioadata ... (vezi toată discuția)