avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pers cu handicap grav scutita plata impozitelor pe ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pers cu handicap grav scutita plata impozitelor pe apartament?

buna ziua am si eu o intrebare.sunt pers cu handicap grav.. stau cu mama in casa ea e insotitorul meu... si din cate stiu a aparut o lege in care familia care are o pers cu handicap grav este scutita de plata impozitelor pe locuinta.. dar nu gasesc nicaieri legea asta am fost la primarie si a zis ca numai minori au scutire ci adulti nu.... acu vreau si eu o lamurire daca ma puteti lamuri.. va multumesc

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit daca am in ingrijire copil cu handicap accentuat Doina000 Doina000 Am in ingrijire copil cu handicap accentuat. Mi s a spus de la Primarie ca nu beneficiez de scutire impozit cladirea de domiciliu deoarece nu este pe numele ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare și o dilema, copilul meu major are handicap ... cristinachebac cristinachebac Am o întrebare și o dilema ,copilul meu major are handicap accentuat permanent și nu sunt scutita de la impozitul pe locuință și mobil ,primăria invoca ... (vezi toată discuția)
Impozit, scutiri pentru persoane cu dizabilitati ionut7776 ionut7776 bună..a-și avea o nelămurire...Am auzit ca în 2016 s-a dat o lege prin care,în casa în care exista o persoana cu dizabilități,este scutita de ... (vezi toată discuția)