avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescrierea raspunderii penale vechiul cod
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescrierea raspunderii penale vechiul cod

Buna ! daca am savarsit o infractiune in 2008 , termenul de prescriptie fiind 5 ani , care lege opereaza ? depasirea termenului cu inca jumatate sau inca odata ?
se tine cont de prevederea vechiului cod ? multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:55, 20 Ianuarie 2016
Vechiul cod penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia raspunderii penale- termen Ligia.coptil@gmail.co Ligia.coptil@gmail.co Buna ziua.daca acum am fost trimis in judecata pentru constituire grup infracțional si abuz in serviciu faptele fiind săvârșite in octombrie 2007 cand ... (vezi toată discuția)
Prescrierea faptelor in noul cod penal rodica1985 rodica1985 Buna ziua! Am fost condamnat definitiv la 4 si respectiv 5 ani inchisoare pentru 2 fapte de furt calificat savarsite in 2006,iar condamnarea a fost pronuntata ... (vezi toată discuția)
Bună seara! fiţi amabili, pentru infracţiunea de loviri şi ... MariusTudoran MariusTudoran Bună seara! Fiţi amabili, pentru infracţiunea de loviri şi alte violente, 6 ani şi jumătate între comunicarea deciziei de clasare şi redeschiderea ... (vezi toată discuția)