avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita in strainatate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita in strainatate

Buna ziua, in 2007 am contractat un credit de nevoi personale (numit "credit numai cu buletinul" la Bancpost. In 2008 mi-a pierdut munca si n-am mai putut plati ratele la banca care au crescut de pe o zi pe alta 120%, "din cauza schimbarilor pe pietele financiare globale". In 2009 am plecat din Romania si de atunci traiesc in strainatate. In RO nu am nimic pe numele meu, dar familia mea primeste periodic scrisori de la o firma recuperatoare si de la executor, iar suma care ar trebui s-o platesc a ajuns imens de mare. Precizez ca nu detin nimic in RO, bunuri mobile sau imobile.
DAR in strainatate (UE) unde lucrez legal si cu contract de munca din 2009 si platesc taxe si impozite, urmeaza sa achizitionez o masina pe numele meu. Intrebarea mea este daca banca din RO poate sa execute aceasta masina in strainatate, inregistrata in afara Romaniei?
Multumesc mult pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata a creditului stanila bogdan stanila bogdan Buna! In 2007 am luat un credit de 16000€ , dupa cateva luni m-am casatorit, iar din 2009 nu am mai platit creditul, acum as vrea sa stiu daca banca ... (vezi toată discuția)
Credit restant Pysy33 Pysy33 Buna ziua, va contactez in legatura cu un credit de nevoi personale pe care l-am contractat in urma cu 1,6 luni la BCR , fost de fapt o refinantare a unui ... (vezi toată discuția)
Credite nevoi personale neplatite inocent inocent as dori un sfat in legatura cu 2 credite de nevoi personale si o descoperire de card la care nu am avut nevoie de giranti sau ipoteca.pana in luna decembrie ... (vezi toată discuția)