avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata daune morale

Buna dimineata !
Imi puteti spune va rog ce se poate intampla daca pana la expirarea termenului de incercare nu platesc daunele morale partii vatamate, spitalul si cheltuielile de judecata? Stiam ca daca nu am nici un venit pe perioada termenului de incercare nu mai platesc nimic, dar daca am avut venit!? Cat % din venitul care l-am avut ar fi trebuit sa dau?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alcormona , utilizator 08:45, 21 Ianuarie 2016
Daca aveti posibilitate sa platiti si nu o faceti, se revoca suspendarea si veti executa pedeapsa; daca nu aveti venituri, nu se revoca.

Din cate stiu, e vorba despre un procent de maxim 30%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale pentru viol, consecinte neplata ananie ananie daca nu platesc daunele morale risc sa fac iinchisoare? (vezi toată discuția)
Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei Jugariu Jugariu O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu supendae 2 ani pentru vatamare corporala grava..rezultat ... constantinopol1234 constantinopol1234 am o condamnare cu supendae 2 ani pentru vatamare corporala grava..rezultat dint-o situatie de autoaparare in care am dat un singur pumn ca sa ma apar .si tre ... (vezi toată discuția)