Am si eu o nelamurire , compania la care lucrez a acumulat de-a lungul timpului foarte multe datorii iar de vreo luna de zile se discuta intrarea in insolventa si reorganizarea , problema sta in felul urmator : salariile noastre pe luna decembrie trebuiau platite in 15 ianuarie , dar am primit un mesaj afisat la resurse umane ca din cauza proceselor de intrare in insolventa samd plata se va face cel tarziu in 5 feb . Ieri 20.01.2016 companiei i-a fost alocat administratorul judiciar . Intrebarea mea ar fi : exista vreo sansa ca noi sa nu ne luam salariul pe luna decembrie ? sa se incadreze ca datorii exact ca si datoriile catre furnizori si sa se sisteze timp de 6 luni ? sau ne vom lua salariul ?
Daca la data intrarii in insolventa exista salarii restante, care au fost trecute in tabelul preliminar al datoriilor, acestea va vor fi platite abia dupa ce se aproba planul de reorganizare (inteleg ca se doreste un plan de reorganizare ). Deci ma indoiesc ca veti primi salariile restante acum, insa va trebui sa primiti salariile curente.