avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Intrare in Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Intrare in Insolventa

Buna dimineata ,

Am si eu o nelamurire , compania la care lucrez a acumulat de-a lungul timpului foarte multe datorii iar de vreo luna de zile se discuta intrarea in insolventa si reorganizarea , problema sta in felul urmator : salariile noastre pe luna decembrie trebuiau platite in 15 ianuarie , dar am primit un mesaj afisat la resurse umane ca din cauza proceselor de intrare in insolventa samd plata se va face cel tarziu in 5 feb . Ieri 20.01.2016 companiei i-a fost alocat administratorul judiciar . Intrebarea mea ar fi : exista vreo sansa ca noi sa nu ne luam salariul pe luna decembrie ? sa se incadreze ca datorii exact ca si datoriile catre furnizori si sa se sisteze timp de 6 luni ? sau ne vom lua salariul ?
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 10:58, 22 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Daca la data intrarii in insolventa exista salarii restante, care au fost trecute in tabelul preliminar al datoriilor, acestea va vor fi platite abia dupa ce se aproba planul de reorganizare (inteleg ca se doreste un plan de reorganizare ). Deci ma indoiesc ca veti primi salariile restante acum, insa va trebui sa primiti salariile curente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de insolventa adrianabresug adrianabresug pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa ... (vezi toată discuția)
Insolventa si datoriile curente alexmartinescu alexmartinescu buna seara .cum poate actiona un salariat in cazul in care societatea nu plateste la zi salariile dupa intrarea in insolventa. datoriile din planul de ... (vezi toată discuția)
Plan reorganizare adrianabresug adrianabresug Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intro problema firma se afla in insolventa generala ,in ianuarie 2015 a fost afisat tabelul preliminar cel definitiv inca nu ... (vezi toată discuția)