avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie reabilitare termica apartament
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie reabilitare termica apartament

Buna ziua cum pot obtine o autorizatie pentru reabilitarea termica a apartamentului ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:15, 21 Ianuarie 2016
Autorizatiile se solicita serviciului urbanism din cadrul primariilor dar nu cred ca veti reusi sa obtineti o autorizatie in acest sens pentru un singur apartament. Autorizatia se poate solicita de catre asociatia de proprietari ptr intregul bloc ori asteptati sa se ocupe primaria de reabilitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie termica ext. gabriel56 gabriel56 locuiesc la bloc secto3 bucuresti,vreau sa stiu daca imi fac izolatia numai la apart.meu de ce acte am nevoie,si cum pot sa le obtin.deasemenea pot obtine ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare termică fațadă de bloc adiandriesi adiandriesi Buna ziua, in conditiile in care blocul nu are asociatie de proprietari, o parte a proprietarilor ( tronson vertical et.1-et.4) doresc sa faca reabilitare ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termicã a clãdirilor de locuit ancady2003 ancady2003 Buna ziua, Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv. Asociatia de proprietari de unde apartin, doreste sa reabiliteze termic blocul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)