avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzarea unui autovehicol 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzarea unui autovehicol 2016

Pe data de 15.01.2016 am vandut (cu contract de vanzare -cumparare,fisa radiere) un autovehicul,autoutilitara,3,5 t,2953 cmc,inmatriculata pe numele meu din 11.2015.
Am achitat impozitul aferent anului 2015,am solicitat si pe cel aferent (pana in prezent) pe cel 2016.
Am primit urmatorul raspuns:
Pentru a v-a putea emite certificatul fiscal si stampila pe fisa de radiere,trebuie sa achitati integral impozitul masinii pe 2016 (2350 lei):frantic: desi masina nu mai este a mea cu 15.ian. 2016,urmand ca eu sa recuperez banii de la noul proprietar?????,el urmand sa plateasca ,pe adresa sa de domiciliu abia cu 01.01.2017!!!!!!!!;
Daca m-a puteti ajuta cu cateva lamuriri,sau cu pasii ce trebuisc urmati.

Alte discuții în legătură

Identitate falsa zuz56 zuz56 BUNA ZIUA.AS DORI,SA VA INTREB:UNDE POT FACE O PLANGERE PENALA SI CATRE CINE,IN SITUATIA IN CARE CUMPARATORUL UNUI AUTOVEHICUL A PREZENTAT LA ,PERFECTAREA ... (vezi toată discuția)
Plata impozit auto inainte de vanzarii lui tudori tudori Buna ziua! Astazi am decis sa vand masina si am mers la Taxe si Impozite Sector , unde, pe langa cele necesare, a trebuit sa achit si impozitul pe 2017, desi ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Piciu86 Piciu86 Bună ziua... Dacă la o mașină la înmatriculare la fisa s-a pus doar stampila primăriei și nu sa înregistrat în primărie mașina dintr-o neglijenta a ... (vezi toată discuția)