avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto

Bună ziua... Dacă la o mașină la înmatriculare la fisa s-a pus doar stampila primăriei și nu sa înregistrat în primărie mașina dintr-o neglijenta a angajaților eu ca și proprietar de mașină am inmatriculat-o și vreau sa știu dacă vreodată se poate descoperi asta și la ce consecințe sa ma aștept.. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:30, 21 Noiembrie 2017
Prima consecinta este acea ca in cazul precizat de dv,nu veti putea instraina legal vehiculul pentru ca nu veti putea prezenta certificat fiscal si fisa de radiere
Indiferent cand se va constata ca vehiculul nu a fost notat pe rolul dv fiscal,veti fi obligat sa achitati obligatii la buget de la data achiztiei vehiculului cu penalitatile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Autoturism luat in evidenta dar neimpus de serviciul impozite si taxe PPAlina PPAlina Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2011 de la o persoana fizica si m-am prezentat la primaria de domiciliu pentru luarea in evidenta. Mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie Alexandru Marian Alexandru Marian cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie ? precizez ca am cumparat o printr un contract de vanzare cumparare prin notar si mi au dat termen de 30 ... (vezi toată discuția)