avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces Verbal de Constatare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces Verbal de Constatare

O intrebare puerila dar totusi vreau si raspunsul altora (daca se poate cu articol juridic). In urma unui control, nu rutier, pe linie PSI sa spunem, s-a intocmit un Proces Verbal de Control. Dupa el s-a facut o copie xerox. Cine pastreaza copia si cine pastreaza originalul ?????
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:43, 21 Ianuarie 2016
Trebuie ca cel sanctionat sa primeasca originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare la bordul autoturismului ContSters159316 ContSters159316 cnf HG 69/2012 art 4 pct 57 57.nerespectarea de către operatorul de transport rutier a obligaţiei de a asigura existenţa la bordul vehiculelor cu care ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)