avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Accordare de bon fiscal sau chitanta clientului
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Accordare de bon fiscal sau chitanta clientului

Buna ziua.
Firma noastra este producatoare de mobilier la comanda si vanzatoare de mobilier si alte produse in magazin de desfacere cu amanuntul.
Podusele care se vand in magazin sunt insotite de bon fiscal. Produsele de mobilier care le livrez de la fabrica de mobila catre clienti pot fi insotite de factura si chitanta fiscala?(noi prestam si reparatii /reconditionari mobilier).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 14:55, 21 Ianuarie 2016
DACA MARFA ESTE INCASATA DE TRANSPORTATOR FACTURA VA FI INSOTITA DE CHITANTA, DACA INCASAREA SE FACE PRIN BANCA MARFA VA AVEA DOAR FACTURA, DOVADA ACHITARII FIIND EXTRASUL DE CONT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)
Livrari pers. fizice - casa de marcat sau facturi/chitante? mrnalexandru mrnalexandru Buna seara, Am o intrebare scurta la care nimeni nu a stiut sa imi raspunda concret, pana acum. Detin o SC prin intermediul careia doresc sa efectuez ... (vezi toată discuția)
Avansuri incasate de la clienti office retyezat office retyezat Societatea noastra are un punct de lucru - fabrica de produse finite din lemn masiv intr-o locatie din alt judet. In acelasi timp societatea are un punct de ... (vezi toată discuția)