Buna ziua,
O anumita avocata din Bucuresti a perceput un onorariu exagerat mamei mele (destul de in varsta) spunand ca va cerceta dosarul in cauza si va urma calea de atac in speta respectiva pentru acea suma. I-a perceput si o taxa de consultatie enorma spunand ca se va deduce din acel onorariu. Mama, neavand ochelarii, nu a citit contractul, a semnat si i-a dat banii, si pentru onorariu si pentru consultatie (desi aceasta era dedusa). Am fost si eu acolo, dar mama fiind titulara, nu am intervenit si nu am citit nici eu contractul, mama avand totala incredere in ceea ce a spus avocata.
Mama a avut surpriza acasa ca sa vada ca in contract se stipula doar studierea dosarului, nu si calea de atac. Avocata a luat 1000 de euro , nu cred ca a studiat nici un dosar, deoarece la telefon parea total in necunostiinta de cauza si a cerut alti bani pentru calea de atac. Cand mama a spus ca nu mai are, a inceput sa o agreseze verbal, spunand ca daca a fost in vacanta la mare, inseamna ca e are bani si sa -i dea. A recunoscut ca are sa-i inapoieze suma aceea in plus, apoi nu a mai vrut sa-i dea.
Am sunat pe acea avocata , a tipat la mine la telefon si iar a facut comentarii deplasate ''cat de bogate'' suntem eu si mama, daca am putut merge la mare...(suntem foarte sarace de fapt , am facut imprumut la banca ca sa-i dam onorariul); apoi a inceput sa ma amentinte ca -mi face dosar penal ca-i cer bani cu dobanda (eu am facut o gluma aiurea la nervi, am zis ca banii pe care mama i-a platit in plus stau la avocata din vara si daca as fi banca , daca as fi banca deci, ceea ce nu sunt,ar trebui sa-mi dea si dobanda). M-a amenintat, a tipat la mine la telefon si au urlat la mama si ea si fiica ei si au agresat-o verbal la ea acasa (la avocata).
As dori sa stiu ce credeti despre astfel de comportament.
Multumesc anticipat,
Diana
Cel mai recent răspuns:
DianaStefani , utilizator
01:47, 9 Februarie 2016