avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa mai multe infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa mai multe infractiuni

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului. Ce zicece ce pedeapsa il pot primesc ? Nu am avut nici un dosar nimic pana acuma .
Cel mai recent răspuns: csomanorby , utilizator 19:13, 21 Ianuarie 2016
Pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la 1 an sau amenda, insa depinde de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care le obtine partea vatamata, pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui vehicul nainmatriculat riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau amenda, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducerere riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, iar pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda.
Faptul ca ati parasit locul accidentului constituie o agravanta la aplicarea pedepsei.
Fiind vorba de savarsirea mai multor infractiuni in concurs, vi se va aplica pedeapsa cea mai grea, la care se va adauga un spor de 1/3 din cuantumul celorlalte pedepse, iar in ceea ce priveste modalitatea de executare, instanta va aprecia avand in vedere circumstantele dvs. personale, cat si modul de producere a faptei.
Situatia dvs. este destul de complicata si va trebui sa va asigurati o aparare eficienta pentru obtinerea unei pedepse orientata spre minim.
Victima nu a primit nici o ziua de ingrijire. A fost beat . a dus la spital pe mine si in timpul asta a fost sunat 112, adica nu poate sa zice ca am parasit locul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului Florin Alexa Florin Alexa Bună ziua am și eu o întrebare, am condus o mașină cu numere roșii expirate pe un drum judetean și am lovit o persoana care mergea pe sensul meu de ... (vezi toată discuția)
Calculare spor de pedeapsa mezgageza mezgageza cum se aplica sporul in urmatorul caz? conducerea autoturismului cu alcool,fara permis,parasirea locului accidentului,vatamare corporala din culpa....se aplica ... (vezi toată discuția)
Care sunt pedepsele pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului Sorynutz Sorynutz La citi ani pti fi condamnat pt ucidere din culpa parasirea locul accidentului? (vezi toată discuția)