avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

Buna seara ! si va multumesc anticipat la ce i care ma ajutati cu un raspuns.Este vorba de un prieten de al meu care in vara anului 2007 a contractat un credit la banc post ,platind cam vreo trei ani ratele la acest credit dupa care nu a ma i putut plati ratele inbolnavinduse foarte rau si nemai putand munci ,astazi a primit prin posta un plic de la un executor in care i se comunica ca ma i are de platit o suma de bani si care daca nu se plateste se trece la executarea silita a bunurilor materiale sau etc...el locuieste la parinti din care traieste doar mama tatal sau decedand in urma cu trei ani si nu are bunuri sa u altceva pe numele lui deoarece nu sia permis sa faca succesiune dupa tatal sa u .e va i si amar de capul lui bolnav de diabet si traieste din pensia mamei sale va multumesc inca odata ptr disponibilitatea de a ajuta pe cineva!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 22 Ianuarie 2016
Daca nu are bunuri mobile sau imobile si nu realizeaza venituri nu va putea fi executat silit.
Creditorul poate cere dezbaterea succesiunii in numele sau, asa ca daca chiar insista sa il execute, are si pe ce.
Din ce ati scris insa, se pare ca dreptul la actiune al creditorului e prescris, cunostinta dvs ar trebui sa depune contestatie la executare in termen de 15 zile de cand i s-a comunicat somatia si sa invoce prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executata silit si amenintata ca se iau bunuri de la domiciliui tatalui bruenta34 bruenta34 Buna seara, sper ca cineva competent va putea sa-mi dea un raspuns logic si exact,pentru ca nu mai stiu ce sa cred!!! Am primit acum 6 zile o somatie de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Anastasia_Maria Anastasia_Maria Buna seara,sa trec direct la subiect..va rog o lamurire..sotul meu a avut un credit,care a fost preluat de o firma de recuperatori.a platit rate la firma de ... (vezi toată discuția)
Lmposibilitate plata credit ipotecar utilizator0987 utilizator0987 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate ce implicatii are familia in urma contractarii unui credit imobiliar ipotecar si neplatirea ratelor. Daca tatal ... (vezi toată discuția)