tatal meu sa casatorit cu mama mea in 1984 .in 1987 tatal meu a primit repartitie de la servici un apartament de 3 camere .in 1992 mama decedeaza iar tatal meu in 1993 cumpara acest apartament(asa cum s au cumparat toate casele date de pe vremea ceausescu) mama mea are vreun drept la acest apartament sau tatal meu e singurul propietar? eu ce drept am in raport cu sotia lui actuala daca tata decedeaza la aceasta casa?(el recasatorindu se in 1999)
Doamnelor şi domnilor, luaţi aminte la cele relatate de user. La data cumpărării apartamentului (1993) tatăl era necăsătorit (soţia decedase cu un an înainte şi s-a recăsătorit abia în 1999.
Aşa fiind, imobilul este bunul său propriu, fosta soţie nefiind în viaţă la data cumpărării lui (neputînd deci nici să moştenească) iar actuala soţie neavînd, la acea vreme, calitatea de soţie (deci nu se pune nici aici problema comunităţii).
Restul sunt supoziţii care pot căpăta valoare doar dacă domnul Marinică revine asupra celor afirmate în topicul iniţial.
:(( Sper că nu v-am jignit intervenind după postul dumneavoastră; încercam doar să aduc discuţia mai "pe terenul" utilizatorului care a pus întrebarea iniţială.