avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

Buna sera, am rugamintea sa-mi raspundeti la o intrebare:
sunt in concediu crestere copil in caz de un nou membru im famile cum se calculeaza indemnizatia pentru al doilea copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:28, 22 Ianuarie 2016
1. Daca veti naste un alt copil in timp ce sunteti in CCC1 veti beneficia de CCC2 imediat ce se termina CCC1 si veti primi aceeasi indemnizatie ca la CCC1.

2. - Daca veti naste dupa ce se termina CCC1 atunci indemnziatia pentru CCC2 se va calcula avand in vedere si veniturile din indemnizatia pentru CCC1.
- Astfel indemnizatia pentru CCC2 va fi mai mica decat cea pentru CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cel de-al doilea copil cum se calculeaza? byanca1984ro byanca1984ro Sunt in concediu crestere copil pana la 16.06.2016. Daca raman insarcinata in perioada urmatoare si trebuie sa nasc tot in iunie sau iulie dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru al doilea copil ghiuream@yahoo.com ghiuream@yahoo.com Sunt in concediu de crestere copil pentru 2 ani,daca raman din nou insarcinata pot beneficia de concediu medical?Cum mi se va calcula noua indemnizatie? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)