avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare casa de batrani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare casa de batrani

Care este procedura de infiintare si functionare a unei case de ingrijire batrani? Ce cod CAEN are activitatea respectiva,ce forma de organizare si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a functiona? Autorizatii de la forurile competente,de asemenea.

Alte discuții în legătură

Camin de batrani gabrielh gabrielh am vazut ca din 2008 s-au postat niste intrebari legate de infiintarea unui camin de batrani. am tot cautat in forum si nu prea am gasit f multe postari :(( ar ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatia de functionare pt o sala de fitness? Sorelly Sorelly Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare, pt o sala de fitness. Sala este pe o suprafata de 1200 m2, ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)