avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de concediu de odihna neplatite la incheierea CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de concediu de odihna neplatite la incheierea CIM

Buna ziua,
In 2 Decembrie 2015 mi s-a incheiat contractul de munca. La data respectiva aveam 2 zile de concediu de odihna neefectuat aferent perioadei lucrate, care nu mi-au fost platite. As dori sa va intreb ce sanse sunt ca sa-mi fie platite aceste zile avand in vedere ca, contractul de munca s-a incheiat si eventual cui pot sa ma adresez pentru solutionare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 26 Iulie 2018
Ce inseamna "inchis societatea"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se inchide activitatea unei firme, ce drepturi are cel care a fost angajat? Mateus21 Mateus21 Daca firma unde a lucrat persoana se inchide, exemplu pe 01.09.2013, pe langa salariul de pe ultima luna, patronul trebuie sa ii plateasca si banii de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat blackbeautybrother blackbeautybrother Am lucrat cu contract de munca in perioada aprilie 2013-octombrie 2015, timp in care am efectuat partial concediul de odihna aferent fiecarui an. In Decizia ... (vezi toată discuția)
Neplata retributiei edward71 edward71 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine care sunt pasii legali de urmat in cazul in care angajatorul nu i-si indeplineste sarcinile contractuale( in acest caz ... (vezi toată discuția)