avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire contract eon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire contract eon

Pentru prelungirea contractului cu eon gaz si eon energie electrica se percep tarife?Perioada de prelungire o pot alege clientii in limita legii/
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:18, 25 Ianuarie 2016
Nu se percep tarife pentru prelungire, ar fi culmea :)
In privinta prelungirii se aplica ce scrie in contract. Regula ar fi ca prelungirea se face pe o perioada convenita intre parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract vasile58 vasile58 Expirarea unui contract de livrare de bunuri, prestari servicii si achitarea facturilor care sunt emise dupa data expirarii constituie acceptare tacita a ... (vezi toată discuția)
Facturi emise fara contract neluroman76 neluroman76 Buna ziua, am construit o casa noua, m-am conectat la utilitati cu bransamente noi, am incheiat cotract pentru gaz cu EON respectiv curent cu Electrica, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie eon vasile58 vasile58 In perioada 2001-mai 2011 am avut un contract de furnizare a energiei electrice incheiat cu SC Electrica SA. Acest contract a fost incheiat pe o perioada ... (vezi toată discuția)