avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere insolventa

Buna ziua, ce avantaje si dezavantaje sunt daca vreau sa bag un client in insolventa? Are sa imi achite un sold de 250.000 lei. Specific ca acest client este din Italia, cu succursala in Romania
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
lidiao, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:01, 22 Ianuarie 2016
Daca debitorul are bunuri de executat, cel mai bine ar fi sa obtineti o hotarare pe calea dreptului comun sau folosind procedura ordonantei de plata.

Daca veti opta pentru intrarea in insolventa, la masa credala se vor inscrie toti creditorii debitoarei, iar sumele obtinute din lichidare sau reorganizare se impart, proportional cu cuantumul creantei, intre creditori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procesele aflate pe rol in momentul in care incep procedurile de insolventa / reorganizare ContSters74938 ContSters74938 Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla pentru cei avizati, dar la care eu nu am reusit sa gasesc raspuns nicaieri. Ce se intampla cu procesele cu ... (vezi toată discuția)
Contestare creanta andreea2016guest andreea2016guest Sunt inscrisa la masa credala impotriva unui debitor aflat in procedura de insolventa, alaturi de alti creditori. Pot contesta creanta creditorului care a ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)