avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Executare poprire pe salariu

Buna ziua. Am primit un ordin de executare pe salariu, aprobat de catre judecator, pentru o suma de bani contractata printrun card de cumparaturi. contractul a fost semnat in 02/2008. mentionez ca suma contractata a fost de 1845 lei. tin sa precizez ca suma nu a fost restituita. pana la data de 15.02.2016 nu am primit nici un fel de document prin care sa fiu informat ca sunt dat in judecata sau orice alt demers. Poprirea pe salariu a fost ceruta de Credit plus(gulf) ltd. Ce pot face in aceasta situatie. Multumesc pentru raspunsul Dvs.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:33, 25 Ianuarie 2016
Daca de la ultima plata pana la momentul in care a fost emisa somatia de catre executor au trecut mai mult de 3 ani , puteti face contestatie la executare in instant. Termenul este de 15 zile de cand ati aflat de poprire sau de cand ati primit somatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita costynio costynio Am primit o somație de de executare silită din Partea Ionescu ,Șerbănescu si Peticaru fiindcă nu am m-ai plăti un cârd cumpărăturii raiffaisen ... (vezi toată discuția)
Executare silita flores201972 flores201972 Buna ziua. Am si eu o problema. In anul 2008 am luat un card de credit de la o banca, in valoare de 4200 ron. In decursul anului 2009 am constatat ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi unck1u unck1u in 2006 am aincheiat un contract de emitere card de credit(de cumparaturi), cu o limita de 3170 lei, care ulterior fara a ma instiinat cineva mi a fost marita ... (vezi toată discuția)