avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Eligibilitate clauza contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Eligibilitate clauza contract

Buna ziua!

Intr-un contract de consultanta pentru obtinere fonduri nerambursabile, un articol suna asa:
"3. In cazul in care proiectul se respinge de autoritatile competente ca urmare a verificarii conformitatii administrative si a eligibilitatii,Furnizorul va restitui Beneficiarului suma achitata definit la Art.4,ori la cererea acestuia va redacta si intocmi un nou proiect in contul aceleiasi sume."

Proiectul a fost corect facut, dar a fost respins pentru ca s-au epuizat fondurile pe primele 170 de proiecte, in ordinea punctajului, al meu fiind mai jos.

Se poate incadra la "si a eligibilitatii"? Pentru ca eu consider ca nu a fost eligibil pentru finantare, indiferent de motiv. Ma pot lega de acel "si a eligibilitatii"?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:48, 22 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Firma de consultanta mi-a refuzat solicitarea mea, de a-mi returna taxa, spunand ca proiectul a fost lucrat cum trebuie si nu este vina lor ca nu mi-a fost acceptat pentru finantare, cat timp fondurile s-au terminat pana sa ajunga la locul obtinut in urma punctajului proiectului meu.
Cum ar trebui sa procedez pentru a incerca recuperarea taxei, cat timp ei imi refuza?
natarau a scris:

Proiectul a fost corect facut, dar a fost respins pentru ca s-au epuizat fondurile pe primele 170 de proiecte, in ordinea punctajului, al meu fiind mai jos.


Singur spuneti ca a fost intocmit corect, deci oamenii si-au facut treaba. Deci asta pica

eu consider ca nu a fost eligibil pentru finantare, indiferent de motiv.

A fost eligibil insa n-a fost competitiv, v-au depasit altii la punctaj. Nu puteau scoate puncte din burta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile ferma crestere vitei andreeanicolau andreeanicolau Buna seara, Sunt un tanar intreprinzator care doreste sa obtina fonduri europene nerambursabile pentru utilarea si popularea unei ferme de crestere a ... (vezi toată discuția)
Minimis ajutoare nerambursabile carmen64 carmen64 am dori sa achizitionam utilaje prin programul minimis si vrem sa stim care sunt pasii de urmat (vezi toată discuția)