avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in munca

Buna ziua! Am absolvit scoala profesionala Dimitrie Marinescu de tipografie la Casa Scanteii timp de 3 ani in anii 1973-1976, primid si bursa si facand si practica la Casa Scantei. Va rog sa-mi spuneti daca cei 3 ani pot beneficia de ei ca vechime in munca? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:58, 22 Ianuarie 2016
Cei 3 ani sunt considerati stagiu de cotizare la pensie daca vi s-a platit contributia la pensie pe acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala de 3 ani constituie vechime in munca? Florenta30 Florenta30 Buna ziua, desi am citit in diverse discutii legate de acesta problema tot nu am inteles daca scoala profesionala de 3 ani (1973-1976) absolvita inainte de ... (vezi toată discuția)
Intrebare - școala profesională și pensia fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Am scoala de profesionala de durata de 3 ani,. Practica sa efectuat la productie,.,Pot folosi la calcularea pensiei,. sau cu legatura de pensie,.,,Tare ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala ca stagiu de cotizare me_magiciano me_magiciano Daca o persoana a facut scoala profesionala cu durata de 2 ani la \"Scoala profesionala de pe langa intreprindere Autobuzul\" din Bucuresti, iar la terminarea ... (vezi toată discuția)