avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mentionare mincinoasa pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mentionare mincinoasa pe facebook

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca pot da in judecata o companie de renume care face o mentiune mincinoasa intr-o postare pe facebook referitor la persoana mea ?

Dovada exista si este o minciuna care mie personal mi-a creat un sentiment profund de indignare si cred ca as putea cere daune morale pe aceasta tema.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:44, 25 Ianuarie 2016
Da, puteti da in judecata compania in tara in care-si are sediul. Insa rezultatul acelui proces nu este garantat, puteti sa pierdeti inutil timp, nervi si bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie ,amenintare pe retea de socializare ramorma4 ramorma4 buna ziua ma numesc Ramona si am si o intrebare...Sora mea a postat pe o retea de socializare mai multe lucruri defaimatoare la adresa mea si mesaje de ... (vezi toată discuția)
Calomnie si defaimare pe facebook johnyy_m johnyy_m As vrea sa ma lamuriti si pe mine cine stie cu urmatoarea problema: O persoana, la care eram dator suma de 15 euro, m-a facut in toate felurile pe o pagina de ... (vezi toată discuția)
Dreptul moral garantat ca venit minim pe economie .. ContSters202218 ContSters202218 ''Cum dovedesti paguba la concedierea \"legala\" pe O.G. 9/2010 pe o functie inexistenta pana la concediere pe Legea 237/2007 [2], publicată în MO ... (vezi toată discuția)