avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... KRUK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

KRUK

buna seara! am contractat un credit in 2006 sau 2007 de la banca X. am facut plata unui numar de rate( nu mai stiu exact...1,2 ani, creditul fiind pe 5 ani), n am mai platit din momentul in care mi s a marit rata cu aproape 70%. am incercat sa discut cu reprezentantii bancii respective, neajungand la nici un consens. am primit din partea bancii tot felul de notificari o perioada, dupa care liniste. surpriza, in ianuarie 2016, deci dupa aproape 10 ani aproximativ, am primit un plic de la kruk, prin care mi se solicita plata unei sume...banuiesc ca tot creditul sau sa discut cu ei pt a fixa un plan esalonat de rate. sfatuiti ma, va rog, ce as putea face? multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:44, 22 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa ii notificati ca s-a prescris datoria si sa le solicitati sa va lase in pace in caz contrar urmand a va adresa instantelor so organelor de cercetare si urmarire penala.
Nu le dati numere de telefon.
Transmiteti totul prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si in cazul ca va mai deranjaza consultati un avocat pentru a-i da in judecata.
KRUK este o firma de camatarie semilegala.
multumesc ! Pe scrisoarea cu confirmare de primire pe care o voi trimite va apare si adresa mea. nu vor incerca sa dea de mine folosindu se acest lucru? mentinonez ca am alta adresa de domiciliu , alta diferita de cea pe care am avut o cand am facut contractul.am ajuns in posesia plicului lor de acum pt ca fosta adresa de domiciliu este adresa parintilor mei.
Eu as zice ca e mai bine sa nu le răspundeți deloc.
Dvs decideți dacă le răspundeți sau nu. Important este să nu le achitați nici un leu. Dacă considerați că trebuie să răspundeți somației menționați că nu le datorați bani. Nu cred că veți fi acționată în judecată deoarece a trecut foarte mult timp de la ultima notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kruk-plata neconfirmata Crisan_valentin Crisan_valentin Buna ziua, Am sa intru direct in subiect, am urmatoarea problema: In urma cu un an am facut un card de credit la Citi bank , card, la care am acumulat o ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)
Neplata descoperit card adrianccc adrianccc Salutare. Am si eu o datorie neplatita catre bcr. In 2008 am facut un descoperit de card si in aprile 2009 am platit ultima rata la ei. In martie 2013 am ... (vezi toată discuția)