As dori sa aflu daca exista o hotarare legala prin care pe timp de canicula, furnizorul de apa-canal,
poate opri apa rece pentru o asociatie de locatari sau mai multe. Cred ca masura de oprire a apei pentru
mai multe zeci de familii in aceasta perioada este o amenintare reala, privind sanatatea si igiena pe timp de canicula.
Cunosc relatia legala dintre asociatia de locatari - societatea comerciala de apa-canal si inteleg motivele de oprire a apei,
dar doresc sa stiu daca masura de sistare a furnizarii de apa pe timp de canicula este logica si legala?
O asemenea masura nu este legala ...chiar si daca aveti datorii restante , APANOVA trebuie sa va dea in judecata si dupa aceea sa obtina prin instanta dreptul de a opri alimentarea cu apa potabila!B-)
Nu mai discut asupra faptului ca momentul in care si-au ales sa faca aceasta operatiune este total nepotrivit!
Ar trebui sa nu va spalati 2-3 zile si sa mergeti toata scara in audienta la directorul APANOVA! Sa vedem ce spune!:)
De ce sa nu fie legala? A se vedea contractul incheiat intre furnizor si asociatie.
Ca e canicula si ca au nevoie de apa....ar trebui sa se gandeasca in primul rand locatarii si sa-si achite macar factura de apa rece, care fie vorba-ntre noi...nu e un capat de tara.....
Va multumesc pentru raspuns. As dori sa stiu care ordonanta/lege/alta hotarare pot consulta sau folosi pentru a face demersurile necesare (in baza acesteia) pentru a determina o atitudine mai concilianta acelor de la firma de apa-canal, in a amana masurile de sistare a apei pentru perioade mai reci macar...