avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de subinchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de subinchiriere

Buna ziua tuturor.
As dori parerea unui specialist in legatura cu subinchirierea intre parinte si copil.
Speta mea are urmatoarele:un fiu divortat care a revenit in casa tatalui,vaduv de 4 ani,domiciliul fiului este in casa parinteasca,fiul refuza sa plateasca cheltuielile comune in jumatate dar beneficiaza de tot confortul si foloseste toate dotarile existente,mizand pe faptul ca este mostenitorul mamei lui ba chiar copropietar.
este posibila incheierea unui act de subinchiriere?

Alte discuții în legătură

Mostenire Maria881110 Maria881110 Buna ziua, As avea si eu o intrebare, mai exact mama mea decedata in urma cu 10 ani a mostenit de la parintii ei o casa si ceva teren. Cota parte a acestei ... (vezi toată discuția)
Mostenire Maria881110 Maria881110 Buna ziua, Mama mea a decedat in urma cu 8 ani, in urma ei am mostenit jumatate din casa ei parinteasca cealalta jumatate fiina a fratelui ei. In acesti 8 ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)