avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament pe numele unui minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament pe numele unui minor

Buna as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a trece un apartament de pe numele parintilor mei pe numele fetitei mele minore?As vrea cea mai solida varianta pentru ca eu mai am un copil din alta casatorie.Care ar fi metoda?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:54, 23 Ianuarie 2016
Daca nu mai aveti frati si nici parintii datorii prea mari, sa ii doneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie catre minor. StefanAvocatnet StefanAvocatnet Buna ziua , Intrebarea mea este : Se poate face donatie catre minor a unui apartament cumparat in urma cu 2 ani ? Mentionez ca sunt casatorit, si ... (vezi toată discuția)
Donatie intre frati mariaxxx mariaxxx Buna ziua. Vreau sa cumpar un imobil de la fratele meu (imobil pe care fratele l-a dobandit prin donatie de la parintii nostri, suntem 2 frati). Fratele este ... (vezi toată discuția)
Apartament pe numele unui minor blancanieve1 blancanieve1 buna ziua,as dori si eu sa stiu daca se poate cumpara un apartament pe numele unui minor?de exemplu eu ca parinte doresc sa achizionez un apartament pe numele ... (vezi toată discuția)