avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Meseria de notar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Meseria de notar

Buna,tuturor. Anul viitor sunt clasa a 12-a si m-am gandit sa aplic la Facultatea de Drept din Bucuresti pentru a deveni notar mai tarziu. Imi doresc o cariera stabila. Am cerut sfaturi de la mai multa lumii,unii imi spuneau ca este o meserie foarte buna ce iti ofera suport,insa altii imi spuneau ca exista chiar si in Bucuresti,in centru,cabinete notariale ce se vor inchide. Nu stiu ce sa fac. Ce m-ati sfatui sa fac?
Cel mai recent răspuns: alcormona , utilizator 10:19, 23 Ianuarie 2016
Vei avea timp in cei 4 ani de facultate sa te gandesti si sa te razgandesti. La Unibuc vei gasi profesori apartinand tuturor profesiilor juridice, asadar va avea cine sa te inspire. Plus ca nu numai profesia de notar iti ofera o cariera stabila.

Succes la admitere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fi sau nu avocat? clauc clauc Buna ziua tuturor. Am cochetat cu aceasta idee de mai multe ori pe parcursul mai multor ani. Sunt absolventa de ASE finante banci o meserie pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)
Buna. despre a fi avocat... D0R1N D0R1N Inca nu am terminat liceul (sunt la stiinte sociale) in viitor vreau sa devin avocat..As vrea sa stiu Cat costa intrarea in barou ? si daca este meseria de ... (vezi toată discuția)