Buna,tuturor. Anul viitor sunt clasa a 12-a si m-am gandit sa aplic la Facultatea de Drept din Bucuresti pentru a deveni notar mai tarziu. Imi doresc o cariera stabila. Am cerut sfaturi de la mai multa lumii,unii imi spuneau ca este o meserie foarte buna ce iti ofera suport,insa altii imi spuneau ca exista chiar si in Bucuresti,in centru,cabinete notariale ce se vor inchide. Nu stiu ce sa fac. Ce m-ati sfatui sa fac?
Vei avea timp in cei 4 ani de facultate sa te gandesti si sa te razgandesti. La Unibuc vei gasi profesori apartinand tuturor profesiilor juridice, asadar va avea cine sa te inspire. Plus ca nu numai profesia de notar iti ofera o cariera stabila.
A fi sau nu avocat?
clauc
Buna ziua tuturor.
Am cochetat cu aceasta idee de mai multe ori pe parcursul mai multor ani. Sunt absolventa de ASE finante banci o meserie pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã
Sacred
Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)