avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

Buna ziua mama mea a decedat tatal sa recasatorit an urma casatoriei a rezultat fratele meu.Acum 5 ani tatal meu a decedat am facut dezbaterea de mostenire ramanand 50% mama vitrega si 50% fratele meu( o casa).Anul trecut a trecut fratele meu a decedat.Acum mama vitrega vrea sa facem dezbaterea de mostenire ( ea avand alt copil din alta casatorie).Va rog sa ami spuneti care sunt cotele fiecaruia an parte.
Cel mai recent răspuns: munteanumaria , utilizator 12:40, 23 Ianuarie 2016
Ceva nu e clar.
Ati scris aici ca dupa decesul tatalui dvs ca doar mama vitrega, sotia si fratele vitreg, fratele, l-au mostenit pe tatal dvs. Dvs..nu ati mostenit nimic? Mai mult, in urma decesului mamei, nu au fost bunuri pt care sa se faca succesiunea?
am renuntat an favoarea fratelui cand a murit tatal meu.El acum a decedat si mama viterga vrea sa faca dezbaterea de mostenire eu sant singura sora a lui dupa tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire valy3476 valy3476 Buna ziua daca se poate sa-mi reaspundeti si mie la urmatoarele intrebari.Mama mea a murit dupa deces tatal meu sa recasatori ea avand doi copii din alta ... (vezi toată discuția)
Mostenire nicu3476 nicu3476 Buna ziua mama mea a decedat si tatal meu sa recasatorit ea avand 3 copii di alta casatorie an urma in urma casatoriei a rezultat un copil acum 6 ani tatal meu ... (vezi toată discuția)
Pot lua parte la succesiune dupa mama vitrega ? sa fie o gluma a notarului ? benga112 benga112 Succesiune ? Tata a fost casatorit cu mama mea. Mama mea a murit in 1965 Subsemnatul fiu al acestora. In anul1969 tata sa recasatorit legitim cu o alta ... (vezi toată discuția)