Buna ziua daca se poate sa-mi reaspundeti si mie la urmatoarele intrebari.Mama mea a murit dupa deces tatal meu sa recasatori ea avand doi copii din alta casatorie in urma casatoriei tatalui meu a reultat un copil .tatal meu a decedat si la dezbaterea de mostenire am semnat pentrul fratele meu el ulterior a decedat ne avad pe nimeni copii sau sotie.Vreau sa stiu daca cei doi copii care ai are mama vitrega din alta casatori fac parte la mostenire mentionez ca nu sat trecuti pe numele tatalui meu.
la succesiunea fratelui meu care a rezultat din urma castoriei tatalui meu cu mama vitrega sucesiunea tatalui am facuto si am trecuto fratelui meu dar acesta a decedat
Inteleg ca fratele dvs a ramas unicul mostenitor al tatalui.
La dezbaterea mostenirii dupa frate (care cuprinde bunurile de la tata), masa succesorala se va imparti intre: mama acestuia (1/4) , dvs si ceilalti 2 copii (3/4, adica 3/12 fiecare).
P.S> Am crezut initial ca va referiti la mostenirea tatalui.
Mostenire
nicu3476
Buna ziua mama mea a decedat si tatal meu sa recasatorit ea avand 3 copii di alta casatorie an urma in urma casatoriei a rezultat un copil acum 6 ani tatal meu ... (vezi toată discuția)
Testamentul
robertinio
Buna ziua am si eu o problema parintii mei au murit acum 20 de ani ambii aveau copii din alte castorii eu fiind singurul copil comun.Tata a murit si dupa un an ... (vezi toată discuția)