avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Cabinet individual Psihologie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Cabinet individual Psihologie

Buna ziua,
Am o nelamurire in privinta inregistrarii unui PFA. Doresc sa imi infiintez un Cabinet Individual de Psihologie si din cate am inteles eu, in acest sens este necesar sa fi inregistrat ca si PFA sau ca si Societate civila de Psihologie.
Cabinetul infiintat va fi in cadrul unei clinici.
Intrebarea mea este: sediul activitatii principale nu poate fi la mine acasa, chiar daca eu imi desfasor activitatea la cabinetul personal din cadrul clinicii? intreb acest lucru deoarece nu stiu cum va merge activitatea in clinica si poate in viitor voi dori sa imi schimb locatia cabinetului.
As mai avea intrebarea, nu mai exista modalitatea de a alege dintre optiunile de plata a impozitului in doua moduri: anual, o taxa standard sau impozit din incasari?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

infiintare pfa - coduri caen, dosar inregistrare Mireus Mireus Buna ziua, Am sa va explic cat de bine pot activitatea pe care doresc sa o desfasor pentru ca am nevoie de ajutor la alegerea codurilor CAEN. Logodnica mea ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)
Pfa- servicii psihologice? lilidani lilidani Poate să îmi spună cineva dacă serviciile psihologice pot fi prestate sub \"umbrela\" PFA ? Vă roooog !!!! (vezi toată discuția)