avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am castigat un proces in care s-a dispus oprirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am castigat un proces in care s-a dispus oprirea lucrarilor

Am castigat un proces in care s-a dispus oprirea lucrarilor pe terenul in litigiu dar care este cu apel, am certificat scos dela instanta care spune cu apel in 30 de zile de la comunicare.Intrbarea mea este ce trebuie sa fac cu acest certificat,daca mai continua sa construiasca pot sa fac plangere pentru nerespectarea hotarari?Sau pentru ca este cu apel nu pot sa fac pana nu trece apelul sa fie definitiva?
Trebuia sa merg la executor sau la politie?Sa actionez cumva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mimi000 , utilizator 17:51, 23 Ianuarie 2016
Daca pe hotararea primita nu scrie ca este executorie, atunci inseamna ca trebuie sa asteptati sa se judece si apelul. Evident daca se va face apel!
multumesc
dar daca este executorie ce trebuie sa fac acum ?
Paratul cred ca a primit dar daca eu trebuie sa merg la un executor sa-i comunice sau ce mai fac eu,pentru ca este executorie?
Sau cand vad ca lucreaza fac plangere pentru nerespectarea hotararii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ovimat ovimat bana ziua as avea o intrebare am castigat procesul impotriva taxei de poluare in 22 09 2010 nici in ziua de azi nu am primit acasa comunicarea hotararii desi ... (vezi toată discuția)
Plangere penala prealabila redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am depus o plangere penala prealabila conform Art 287 al1 privind nepunerea in executare a unei hotarari judcatoresti definitive privind plata ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca, proces castagat la curtea de apel iulianmihu69 iulianmihu69 Buna ziua In data de 8.12.2014 am castigat procesului de litigiu de munca, apelul fiind respins ca nefondat, hotararea este definitiva. In urma precesului ... (vezi toată discuția)