avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament minor

Buna As dori sa cumpar un apartament pe numele fetitei mele de 8 ani.Nu stiu cum as putea proceda.Mentionez ca apartamentul in acest moment este pe numele bunicilor fetitei.Va rog sa ma ajutati in aceasta priviinta,as vrea sa fac ceva legal si solid din punct de vedere juridic sa nu aiba nimeni dreptul asupra acestui apartament.Mai am un copil din alta casatorie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:08, 23 Ianuarie 2016
:rtfm:Am rugamintea sa nu mai postati mesaje folosind 2 conturi intrucat o astfel de practica incalca Regulamentul forumului.
Cap.II
.......
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nu este acceptata in nicio comunitate online iar consecinta este stergerea tuturor clonelor. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.
......
Avand in vedere cele aratate topicul se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna Mariomario 86 Mariomario 86 Buna am si eu o întrebare sunt nou si va rog sa ma scuzați pt eventualele greșeli . Sunt angajat agent paza pe timp de noapte si de curând am făcut ... (vezi toată discuția)
Partaj bun comun deja pierdut? ggretti ggretti Buna ziua! O persoana a imprumutat doi soti cu o suma de bani, iar sotii au garantat cu un spatiu-bun comun. La data cand s-a semnat imprumutul cei doi ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana stanoiu stanoiu Buna ziua, Dupa moartea mamei am cerut sa fie dezbatuta mostenirea. La dezbaterea mostenirii m-am confruntat cu urmatoarea situatie. Sora mea are o chitanta ... (vezi toată discuția)